Murat Bozok ile Zeytinyağlı Yemek Tarifleri
MALZEMELER
- 1 paket penne makarna
- 250 ml krema
- 150 g tavuk
- 100 g mantar
- Zeytinyağı
- 2 diş sarımsak
- ¼ demet kıyılmış maydanoz
- Tuz, karabiber
- Egemden Trüf Aromalı Zeytinyağı
HAZIRLANIŞI
- Derin bir tencereye bol tuzlu su koyun ve kaynatın.
- Kaynayan suya makarnayı atıp ara ara karıştırarak haşlayın.
- Diğer tarafta bir tencerede küp doğranmış mantar ve tavukları sote edin.
- Sarımsak ve kremayı ekleyip kaynatın.
- Hazır olan makarnayı süzün ve kremalı sosa ekleyip tatlandırın ve karıştırın.
- Maydanoz, baharat ve Egemden Trüf Aromalı Zeytinyağını ekleyip karıştırın ve servis edin.
Afiyet olsun...