Murat Bozok ile Zeytinyağlı Yemek Tarifleri

MALZEMELER
  • 1 paket penne makarna 
  • 250 ml krema 
  • 150 g tavuk 
  • 100 g mantar 
  • Zeytinyağı 
  • 2 diş sarımsak 
  • ¼ demet kıyılmış maydanoz 
  • Tuz, karabiber 
  • Egemden Trüf Aromalı Zeytinyağı 

HAZIRLANIŞI
  1. Derin bir tencereye bol tuzlu su koyun ve kaynatın. 
  2. Kaynayan suya makarnayı atıp ara ara karıştırarak haşlayın. 
  3. Diğer tarafta  bir tencerede küp doğranmış mantar ve tavukları sote edin. 
  4. Sarımsak ve kremayı ekleyip kaynatın. 
  5. Hazır olan makarnayı süzün ve kremalı sosa ekleyip tatlandırın ve karıştırın. 
  6. Maydanoz, baharat ve Egemden Trüf Aromalı Zeytinyağını ekleyip karıştırın ve servis edin. 

      Afiyet olsun...

      Trüf Yağlı Tavuklu Penne Makarna