Murat Bozok ile Zeytinyağlı Yemek Tarifleri

MALZEMELER
  • 4 adet 150 g antrikot 
  • 3 adet orta boy patataes 
  • 100 ml krema 
  • 100 ml süt 
  • 50 g tereyağı 
  • Ayçiçek yağı 
  • Tuz, karabiber 
  • Egemden Trüf Aromalı Zeytinyağı

HAZIRLANIŞI
  1. Patatesleri yıkayıp soyun ve ince dilimler halinde doğrayın. 
  2. Bir tencereye alıp haşlayın. 
  3. Haşlanan patatesleri süzün ve haşlama suyundan bir bardak ayırın. 
  4. Haşlama suyu, patates, krema ve sütü bir ocağa alıp çırpma teliyle sürekli karıştırarak pürüzsüz bir hale getirin. 
  5. Baharatlar ve Egemden Trüf Aromalı Zeytinyağını gezdirip sıcak olarak bekletin. 
  6. Antrikotları baharat ve yağ ile tatlandırıp bir tavada her iki tarafınıda kızartın. 
  7. Dilimleyip püre ile servis edin. 
  8.  

      Afiyet olsun...


      Trüf Yağlı Patates Püresi ve Antrikot