Murat Bozok ile Zeytinyağlı Yemek Tarifleri

MALZEMELER
  • 2 yumurta sarısı 
  • 150 ml sıvıyağ 
  • 50 ml zeytinyağı 
  • 10 g hardal 
  • 3-4 damla limon suyu 
  • Tuz, karabiber 
  • Egemden Trüf Aromalı Zeytinyağı 

HAZIRLANIŞI
  1. Yumurta sarısı, hardal, tuz ve karabiberi yayvan bir kapta çırpma teliyle köpürtmeden karıştırın. 
  2. Önce zeytinyağını sonra ayçiçek yağını bir kepçe yardımıyla ip gibi sürekli karıştırarak yedirin.
  3. Egemden Trüf Aromalı Zeytinyağı ve limon suyunu ekleyip karıştırın ve yemeklerin yanında servis edin. 

      Afiyet olsun...

      Trüf Yağlı Mayonez