Murat Bozok ile Zeytinyağlı Yemek Tarifleri

MALZEMELER
  • 1 kg ıspanak 
  • 100 g küp doğranmış mantar 
  • 1 adet ince doğranmış soğan 
  • 1 diş sarımsak 
  • 100 ml krema 
  • 30 g tereyağı 
  • Tuz, karabiber 
  • Egemden Trüf Aromalı Zeytinyağı 

HAZIRLANIŞI
  1. Ispanakları ayıklayıp birkaç kez su ile yıkayın. Kurulayın ve iri iri doğrayın.
  2. Soğan, mantar,  sarımsak ve ıspanağı tereyağında sote edip krema ekleyin. 
  3. Tatlandırın ve Egemden Trüf Aromalı Zeytinyağını ekleyip servis edin. 

      Afiyet olsun...


      Trüf Yağlı Kremalı Ispanak