Murat Bozok ile Zeytinyağlı Yemek Tarifleri

MALZEMELER
  • 100 g karışık akdeniz yeşilliği 
  • 100 g karışık kinoa 
  • 100 g kırılmış badem 
  • 50 g kuru üzüm 
  • 1 adet narın taneleri 
  • Zeytinyağı 
  • Nar ekşisi 
  • Tuz, karabiber 
  • Egemden Trüf Aromalı Zeytinyağı

HAZIRLANIŞI
  1. Kinoaları bir tencerede haşlayın ve soğutup süzün. 
  2. Yeşillikleri yıkayıp kurulayın ve bir kaseye alıp soslayın. 
  3. Yeşiiliklerin üzerine kinoaları, badem, kuru üzüm ve nar tanelerini serpin. 
  4. Nar ekşisi, zeytinyağı ve Egemden Trüf Aromalı Zeytinyağını serpip servis edin. 
  5.  

      Afiyet olsun...

      Trüf Yağlı Knio Salata