Murat Bozok ile Zeytinyağlı Yemek Tarifleri

MALZEMELER
  • 4 adet tavuk baget 
  • 2 adet küp kesilmiş havuç 
  • 1  halka kesilmiş   patates 
  • 2 adet  dörde kesilmiş  soğan 
  • 1 diş sarımsak 
  • Zeytinyağı 
  • Kuru kekik 
  • Tuz, karabiber 
  • Egemden Trüf Aromalı Zeytinyağı 
  • 100 ml su 

HAZIRLANIŞI
  1. Fırını 200 dereceye getirip ısıtın. 
  2. Bütün malzmeleri derin bir kapta karıştırıp lezzetlendirin. 
  3. Bir borcama sıra sıra dizip üzerini alüminyum folyo ile kapatıp fırında 30-35 dakika pişirin. 
  4. 10 dakika kenarda bekletin ve servis edin. 

      Afiyet olsun...

      Trüf Yağlı Fırında Sebzeli Tavuk