Murat Bozok ile Zeytinyağlı Yemek Tarifleri
MALZEMELER
- 1 paket spagetti makarna
- 4 adet domates rendesi
- 2 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- ¼ bağ ince kıyılmış maydanoz
- Zeytinyağı
- Tuz, karabiber
- Egemden Trüf Aromalı Zeytinyağı
HAZIRLANIŞI
- Derin bir tencereye bol tuzlu su koyun ve kaynatın.
- Kaynayan suya makarnayı atıp ara ara karıştırarak haşlayın.
- Ayrı bir tencerede domates rendesini, sarımsak, salça ve zeytinyağı ile pişirin.
- Tatlandırıp maydanozları ekleyin.
- Haşlanan makarnayı süzün ve sosa ekleyip karıştırın.
- Egemden Trüf Aromalı Zeytinyağı gezdirip tatlandırın ve servis edin.
Afiyet olsun...