Murat Bozok ile Zeytinyağlı Yemek Tarifleri

MALZEMELER
  • 400 g donuk patates kızartması 
  • 1 tutam kimyon 
  • 1tutam kırmızı toz biber 
  • 1 tutam kuru kekik 
  • 3-4 dal ince kıyılmış maydanoz 
  • Tuz, karabiber 
  • Egemden Trüf Aromalı Zeytinyağı 
  • Kızartmak için yağ 

HAZIRLANIŞI
  1. Derin bir tencereye kızartma yağını koyup kızdırın. 
  2. Donuk patatesleri ekleyip kızartın. 
  3. Kızaran patatesleri  derin bir kaba alıp baharat ve Egemden Trüf Aromalı Zeytinyağını gezdirip iyice karıştırın.
  4. Tabağa alıp servis edin. 

      Afiyet olsun...

      Trüf Yağlı Baharatlı Patates Kızartması