Murat Bozok ile Zeytinyağlı Yemek Tarifleri

MALZEMELER
    • 150 g karışık akdeniz yeşilliği
    • 100 g cherry domates 
    • 100 g salatalık 
    • 50 g file siyah zeytin
    • 100 g küp doğranmış beyaz peynir 
    • 50 g konserve tane mısır 
    • 1 limon suyu 
    • Zeytinyağı 
    • Tuz, karabiber
    • Egemden Trüf Aromalı Zeytin Yağı

    HAZIRLANIŞI
    1. Yeşilliği yıkayıp kurulayın.
    2. Bir kaseye alıp soslayın.
    3. Üzerine peynir, zeytin, mısır ve doğranmış domates ve salatalığı serpin. 
    4. Limon ve zeytinyağı gezdirin.
    5. Tatlandırıp Egemden Trüf Aromalı Zeytinyağını ekleyin ve servis edin.

        Afiyet olsun...

        Trüf Yağlı Akdeniz Salata