Murat Bozok ile Zeytinyağlı Yemek Tarifleri

    MALZEMELER
      • 530 gr. un
      • 20 gr. tuz
      • 15 gr şeker
      • 340 ml. su
      • 40 ml. Egemden Natürel Sızma Zeytinyağı (arzuya göre Yoğun veya Yumuşak Lezzet)
      • Fesleğen ve biberiye

        HAZIRLANIŞI

        1. Fırını 200 dereceye getirin.
        2. Un ve tuzu mutfak robotunda karıştırın.
        3. Bu karışımın içerisine ince ince doğranmış fesleğen ve biberiyeleri ekleyin.
        4. Ayrı bir kapta da su, Egemden zeytinyağı, şeker ve mayayı karıştırdıktan sonra ilk karışıma ilave edin.
        5. Hamuru bir top haline getirin. İki saat boyunca oda sıcaklığında dinlendirin.
        6. Sonrasında fırınlayın.
        7. Yaklaşık 25 dakika sonra ekmek hazır olacaktır.

        Afiyet olsun...

        Focaccia Yemek Tarifi