Murat Bozok ile Zeytinyağlı Yemek Tarifleri

MALZEMELER
- 530 gr. un
- 20 gr. tuz
- 15 gr şeker
- 340 ml. su
- 40 ml. Egemden Natürel Sızma Zeytinyağı (arzuya göre Yoğun veya Yumuşak Lezzet)
- Fesleğen ve biberiye
HAZIRLANIŞI
- Fırını 200 dereceye getirin.
- Un ve tuzu mutfak robotunda karıştırın.
- Bu karışımın içerisine ince ince doğranmış fesleğen ve biberiyeleri ekleyin.
- Ayrı bir kapta da su, Egemden zeytinyağı, şeker ve mayayı karıştırdıktan sonra ilk karışıma ilave edin.
- Hamuru bir top haline getirin. İki saat boyunca oda sıcaklığında dinlendirin.
- Sonrasında fırınlayın.
- Yaklaşık 25 dakika sonra ekmek hazır olacaktır.
Afiyet olsun...