Murat Bozok ile Zeytinyağlı Yemek Tarifleri

MALZEMELER
  • 2,5 su bardağı un
  • 3/4 su bardağı pudra şekeri   
  • 1/2 çay bardağı ayçiçek yağı
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 çorba kaşığı buğday nişastası
  • 125 gram tuzsuz tereyağı (oda sıcaklığında bekletilmiş veya yumuşak margarin)
  • Egemden Çikolata Aromalı Zeytinyağı

HAZIRLANIŞI
  1. Fırını 175 dereceye getirip ısıtın. 
  2. Tereyağı, Egemden Çikolata Aromalı Zeytinyağı ve şekeri el ile yoğurarak birleştirin. 
  3. Diğer katılatı birkapta karıştırın ve hamura ekleyip yoğurun. 
  4. Uygun kıvam alınca şekil verin ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin. 
  5. 15 dakika kadar pişirin ve soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri serperek servis edin. 

      Afiyet olsun...

      Çikolata Yağlı Un Kurabiyesi