Murat Bozok ile Zeytinyağlı Yemek Tarifleri
MALZEMELER
- 2,5 su bardağı un
- 3/4 su bardağı pudra şekeri
- 1/2 çay bardağı ayçiçek yağı
- 1 paket kabartma tozu
- 2 çorba kaşığı buğday nişastası
- 125 gram tuzsuz tereyağı (oda sıcaklığında bekletilmiş veya yumuşak margarin)
- Egemden Çikolata Aromalı Zeytinyağı
HAZIRLANIŞI
- Fırını 175 dereceye getirip ısıtın.
- Tereyağı, Egemden Çikolata Aromalı Zeytinyağı ve şekeri el ile yoğurarak birleştirin.
- Diğer katılatı birkapta karıştırın ve hamura ekleyip yoğurun.
- Uygun kıvam alınca şekil verin ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin.
- 15 dakika kadar pişirin ve soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri serperek servis edin.
Afiyet olsun...