Murat Bozok ile Zeytinyağlı Yemek Tarifleri

MALZEMELER
  • 2 yumurta sarısı 
  • 150 ml sıvıyağ 
  • 50 ml zeytinyağı 
  • 10 g hardal 
  • 3-4 damla limon suyu 
  • Tuz, karabiber 
  • Egemden Çikolata Aromalı Zeytinyağı 

HAZIRLANIŞI
  1. Süt, şeker, nişasta, Egemden Çikolata Aromalı Zeytinyağı ve pirinç ununu bir tencereye alıp karıştırarak kısık ateşte pişirin. 
  2. Kıvam alınca altını kısın ve 5 dakika daha pişirin. 
  3. Bir tepsiye boşaltın ve buzdolabında 2 saat bekletin. 
  4. Kıvam alınca dilimleyin ve tabaklara alın.
  5. Üzerine pudra şekeri serpip servis edin. 

      Afiyet olsun...

      Çikolata Yağlı Muhallebi